Η Tesla είναι πλέον έτοιμη για την είσοδο της στην ελληνική αγορά.

Η Tesla είναι η πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πίστεψε, εξέλιξε και κατάφερε να αλλάξει τελικά την πορεία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ζήτηση των αυτοκινήτων της αυξάνει καθημερινά με φυσικό επακόλουθο την ανάγκη αύξησης της παραγωγής άρα και περεταίρω ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας. Η Ευρώπη σήμερα αποτελεί μια από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην οποία η Tesla αυξάνει την παρουσία της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ανακοινωθεί η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής σε Ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Η ανάπτυξη αυτή επιτέλους έρχεται και στη χώρα μας όπου πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε αγγελία με την οποία η εταιρεία είναι σε αναζήτηση διευθυντή πωλήσεων και γενικού συμβούλου πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα την δούμε και στην ελληνική αγορά με κατάστημα που αναμένεται να ανοίξει στην Αθήνα.

Η εγκατάσταση της Tesla και στην Ελλάδα θα βοηθήσει σίγουρα και την εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην χώρα καθώς θα σταματήσει να υπάρχει ο φόβος των ενδιαφερόμενων για την εισαγωγή τους λόγο του ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η carforyou καλωσορίζει την κίνηση αυτή καθώς υπάρχουν πάρα πολλές κρούσεις για εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην Ελλάδα ενώ η εταιρεία μας έχει ήδη εισάγει μεταχειρισμένα Tesla.

Το κλίμα στη χώρα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βελτιωθεί περισσότερο καθώς αναμένεται καινούρια νομοθεσία η οποία θα επιφέρει φοροαπαλλαγές, επιδότηση για την απόκτηση τους το οποίο σε συνδυασμό με το μηδενικό τέλος ταξινόμησης θα τα καταστήσουν πιο δελεαστικά.

Haris Gogas
Haris Gogas
2024-01-23
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και φυσικά το αποτέλεσμα ένα άψογο αυτοκίνητο χωρίς καμία ταλαιπωρία από Γερμανία. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ και πάλι τον Θοδωρή. Άψογη μεταφορική, γάτος εκτελωνιστής και φυσικά ο μαέστρος Θοδωρής δίνει ρέστα. Με κλειστά μάτια θα εμπιστευτώ ξανά την Car For You.
Panagiotis Vlachalis
Panagiotis Vlachalis
2024-01-19
Πρώτη φορά αγοράσα αυτοκίνητο από Γερμανία, συνιστώ την έταιρεια ανεπιφύλακτα, την χαρακτηρίζει επαγελματισμος, ευγένεια.και κάνει ότι υπόσχεται χωρίς εκπλήξεις.
Iordanis Pahatiroglou
Iordanis Pahatiroglou
2023-12-15
Άψογη εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό κ φιλικότητα. Η παράδοση ήταν πολύ πιο γρήγορη από όσο περιμέναμε.
merielen papadaki
merielen papadaki
2023-12-15
Αξιόπιστος,φιλικός επαγγελματίας. Ανέλπιστα γρήγορη παράδοση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
GERASIMOS VERGOTIS
GERASIMOS VERGOTIS
2023-11-11
Η εταιρεία CarForYou με την εμπειρία και γνώση που διαθέτει εμπνέει εμπιστοσύνη για τις υπηρεσίες που παρέχει. Ο άρτιος επαγγελματισμός χαρακτηρίζει τον κ. Χρήστου Θεόδωρο, ο οποίος αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο, φιλικό και πρόθυμο να επιλύσει κάθε απορία και ζήτημα που αφορά στην επιλογή και εισαγωγή αυτοκινήτου από το εξωτερικό. Άνθρωπος που γνώρισα από κοντά και εκτίμησα την προσωπικότητα του.
Μάριος Ευθυμίου
Μάριος Ευθυμίου
2023-10-02
Πήρα τηλέφωνο.ειπαν θα με καλέσουν σε λίγο.τελικα δεν με κάλεσαν πότε.. φανταζομαι στα μετέπειτα τι επικοινωνία θα υπήρχε..
Thanasis Tsagkliotis
Thanasis Tsagkliotis
2023-10-01
Ότι και να πεις είναι λίγο. Έντιμος και καθαρός στα λόγια του ,γνωστής του αντικειμένου . Θοδωρη σε ευχαριστώ πολύ για τον επαγγελματισμό σου και για όλα αυτά που με συμβούλεψες για την αγορά του αυτοκινήτου μου . Με την βοήθεια σου εκανα πραγματικά την καλύτερη επιλογή . Εξαιρετικός άνθρωπος !!!!! Μόλις έρθω βόλτα Θεσσαλονίκη θα έρθω να σε γνωρίστουμε και απο κοντα
zacharias bountolas
zacharias bountolas
2023-09-23
Κε Θόδωρε σε ευχαριστώ πολύ ! Απόλαυσα κάθε στιγμή, από την επιλογή του αυτοκινήτου μέχρι την στιγμή που τοποθέτησες τις πινακίδες. Σε συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να αγοράσει αυτοκίνητο από Γερμανία. Σου εύχομαι καλές δουλειές, υγεία και ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου ! Και πάλι σε ευχαριστώ ! Ζαχαρίας Μπουντόλας
charalampos petroktistis
charalampos petroktistis
2023-09-08
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος! Οι όποιες αρνητικές κριτικές υπάρχουν δεν έχουν λογική υπόσταση και κανένα επιχείρημα... Είναι απλά ακόμα μια διαφήμιση στο πρόσωπο του εν λόγω επαγγελματία.. Εν κατά κλείδι... Όσα δε φτάνει η αλεπού....
Mike Mike
Mike Mike
2023-08-05
Άψογη εξυπηρέτηση.