Η Tesla είναι πλέον έτοιμη για την είσοδο της στην ελληνική αγορά.

Η Tesla είναι η πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πίστεψε, εξέλιξε και κατάφερε να αλλάξει τελικά την πορεία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ζήτηση των αυτοκινήτων της αυξάνει καθημερινά με φυσικό επακόλουθο την ανάγκη αύξησης της παραγωγής άρα και περεταίρω ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας. Η Ευρώπη σήμερα αποτελεί μια από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην οποία η Tesla αυξάνει την παρουσία της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ανακοινωθεί η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής σε Ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Η ανάπτυξη αυτή επιτέλους έρχεται και στη χώρα μας όπου πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε αγγελία με την οποία η εταιρεία είναι σε αναζήτηση διευθυντή πωλήσεων και γενικού συμβούλου πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα την δούμε και στην ελληνική αγορά με κατάστημα που αναμένεται να ανοίξει στην Αθήνα.

Η εγκατάσταση της Tesla και στην Ελλάδα θα βοηθήσει σίγουρα και την εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην χώρα καθώς θα σταματήσει να υπάρχει ο φόβος των ενδιαφερόμενων για την εισαγωγή τους λόγο του ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η carforyou καλωσορίζει την κίνηση αυτή καθώς υπάρχουν πάρα πολλές κρούσεις για εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην Ελλάδα ενώ η εταιρεία μας έχει ήδη εισάγει μεταχειρισμένα Tesla.

Το κλίμα στη χώρα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βελτιωθεί περισσότερο καθώς αναμένεται καινούρια νομοθεσία η οποία θα επιφέρει φοροαπαλλαγές, επιδότηση για την απόκτηση τους το οποίο σε συνδυασμό με το μηδενικό τέλος ταξινόμησης θα τα καταστήσουν πιο δελεαστικά.