Η Tesla είναι πλέον έτοιμη για την είσοδο της στην ελληνική αγορά.

Η Tesla είναι η πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πίστεψε, εξέλιξε και κατάφερε να αλλάξει τελικά την πορεία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ζήτηση των αυτοκινήτων της αυξάνει καθημερινά με φυσικό επακόλουθο την ανάγκη αύξησης της παραγωγής άρα και περεταίρω ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας. Η Ευρώπη σήμερα αποτελεί μια από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην οποία η Tesla αυξάνει την παρουσία της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ανακοινωθεί η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής σε Ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Η ανάπτυξη αυτή επιτέλους έρχεται και στη χώρα μας όπου πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε αγγελία με την οποία η εταιρεία είναι σε αναζήτηση διευθυντή πωλήσεων και γενικού συμβούλου πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα την δούμε και στην ελληνική αγορά με κατάστημα που αναμένεται να ανοίξει στην Αθήνα.

Η εγκατάσταση της Tesla και στην Ελλάδα θα βοηθήσει σίγουρα και την εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην χώρα καθώς θα σταματήσει να υπάρχει ο φόβος των ενδιαφερόμενων για την εισαγωγή τους λόγο του ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η carforyou καλωσορίζει την κίνηση αυτή καθώς υπάρχουν πάρα πολλές κρούσεις για εισαγωγή μεταχειρισμένων Tesla στην Ελλάδα ενώ η εταιρεία μας έχει ήδη εισάγει μεταχειρισμένα Tesla.

Το κλίμα στη χώρα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βελτιωθεί περισσότερο καθώς αναμένεται καινούρια νομοθεσία η οποία θα επιφέρει φοροαπαλλαγές, επιδότηση για την απόκτηση τους το οποίο σε συνδυασμό με το μηδενικό τέλος ταξινόμησης θα τα καταστήσουν πιο δελεαστικά.

ανστασιος αβραμιδης
ανστασιος αβραμιδης
2024-04-29
Σωστό....
Mixalis Liousias
Mixalis Liousias
2024-04-18
Ευχαριστώ τον Θοδωρή για την βοήθεια και την υποστήριξη σχετικά με την εισαγωγή του αυτοκινήτου μου από την Γερμανία καθώς ήταν άψογος επαγγελματίας και πλήρης διαφάνεια σχετικά με την όλη διαδικασία από την εύρεση του οχήματος εώς και την παράδοση του.
Fotis D
Fotis D
2024-04-18
Theodore was great, reassuring and handling everything like a champ, advising me on the correct car for me and taking care of any mishaps! Highly recommended!
ILIAS TYRELIS
ILIAS TYRELIS
2024-03-13
Ο Κος Χρήστου ανέλαβε νά μεταφερθεί τό αυτοκίνητο πού επέλεξα από τήν Γερμανία στήν πόρτα μου. Προηγουμένως μέ είχε ενημερώσει μέ μεγάλη ακρίβεια γιά τά ποσά πού θά πλήρωνα στό Τελωνείο και γιά τήν έκδοση αριθμού. Οι συνεργάτες του άριστοι και ικανότατοι. Τόν ευχαριστώ πολύ γιά όλα.
Dionisis Kokkotos
Dionisis Kokkotos
2024-03-12
Άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Προβλήματα και δυσκολίες από άλλον εμπορο τα έλυσε ο Θοδωρής!!
Giannis Vekris
Giannis Vekris
2024-02-28
Το Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τον ΚΥΡΙΟ Χρίστου άψογος επαγγελματίας! ! Άριστη εξυπηρέτηση Πολύ φιλικός πάντα απαντούσε στο τηλ,τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!,
Domenico
Domenico
2024-02-20
Thanks To 'Car for you' for getting my wife her dream car, all so smoothly and very professionally. They were very quick to respond and very informative from the get go and even the after sales was pretty impressive. Thank you Theodore and team, hopefully we get to bring another car in the near future. Domenico
Haris Gogas
Haris Gogas
2024-01-23
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και φυσικά το αποτέλεσμα ένα άψογο αυτοκίνητο χωρίς καμία ταλαιπωρία από Γερμανία. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ και πάλι τον Θοδωρή. Άψογη μεταφορική, γάτος εκτελωνιστής και φυσικά ο μαέστρος Θοδωρής δίνει ρέστα. Με κλειστά μάτια θα εμπιστευτώ ξανά την Car For You.
Panagiotis Vlachalis
Panagiotis Vlachalis
2024-01-19
Πρώτη φορά αγοράσα αυτοκίνητο από Γερμανία, συνιστώ την έταιρεια ανεπιφύλακτα, την χαρακτηρίζει επαγελματισμος, ευγένεια.και κάνει ότι υπόσχεται χωρίς εκπλήξεις.